Finálový turnaj Motorsport golf tour 2011

Finálový turnaj Motorsport golf tour 2011

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

dovolujeme si Vás pozvat na 5. finálový turnaj 2. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2011, který se koná v úterý 13. září 2011 na hřišti Mstětice u Prahy.
Čeká nás kvalitně připravené hřiště, skvělý catering a mnoho zajímavých cen od našich partnerů.
Rádi bychom Vás zároveň informovali o novince, kterou jsme částečně představili při minulém turnaji na Dýšině. Partnerem naší tour se stalo Sdružení Linka bezpečí, které provozuje telefonní Linku bezpečí pro zneužívané, týrané nebo zanedbané děti. Většina z nás, přátel golfu a naší golfové tour máme vlastní děti a o ty je jistě bezvadně postaráno, ale v jiných rodinách to tak být nemusí. Rozhodli jsme se proto zařadit do turnaje vloženou soutěž, jejíž výtěžek věnujeme na provoz Linky bezpečí a tím i na pomoc dětem. Soutěž bude probíhat následovně. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem Linky bezpečí. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chipping nebo putting). Míček zůstává majetkem hráče a vítěz soutěže získá velmi zajímavou cenu (věcnou i kulturní…). Při vyhlášení výsledků bude následně zástupkyni Linky bezpečí předán šek na částku utrženou prodejem míčků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.
Zároveň Vás chceme požádat, pokud vládnete svým časem, aby alespoň při posledním turnaji naší Vaší tour jste vydrželi až do konce celé akce. Kromě výsledků turnaje, zde budou vyhlášeni zároveň i vítězové celé tour, kteří si jistě zaslouží potlesk všech spoluhráčů…J 

Vaši účast na turnaji prosíme potvrďte se jmény hráčů, registračními čísly a handicapy do nedělního večera 11.září 2011. 

Děkujeme a těšíme se na setkání s Vámi při skvělém golfovém zážitku. 

Petr Kačírek a Milan Novák