Kalendář turnajů 8. ročníku Motorsport Golf Tour 2017

Kalendář turnajů 8. ročníku Motorsport Golf Tour 2017

Vážení přátelé golfu a motorsportu, je konec února a pomalu bude začínat nová golfová sezóna. Můžeme s radostí oznámit, že také v letošním roce jsme pro Vás připravili v pořadí již 8. ročník Motorsport golf tour 2017. Stejně jako v loňském roce se tour skládá ze 6-ti turnajů rozvržených do šesti měsíců od dubna do září a dva turnaje doplňkové ve Spojených Arabských Emirátech. Formát turnajů zůstává stejný, tedy v 8 hodin snídaně, v 10 canon start, po hře vložená soutěž pro charitu, vyhlášení výsledků a raut. Připravili jsme pro Vás několik novinek, takže věříme, že se Vám bude letošní Motorsport golf tour líbit.

Níže najdete již potvrzený kalendář turnajů, aby si mohl každý tyto dny v dostatečném předstihu rezervovat pro ,,obchodní jednání,,.

Závěrečné turnaje v UAE se nebudou započítávat do celkových výsledků MSGT 2017, informace o organizaci těchto turnajů obdržíte v nejbližší době.

11.04. Mstětice
09.05. Mladá Boleslav
06.06. Panorama Kácov
25.07. Dýšina
08.08. Slavkov
19.09. Černý Most
.11. Al Hamra golf club (UAE), (přesné datum bude doplněno)

V nejbližších dnech bychom se s Vámi, našimi partnery, rádi potkali a předali Vám jako poděkování za loňskou účast v naší tour zajímavou a profesionálně zpracovanou dokumentaci a zároveň bychom s Vámi rádi probrali případnou spolupráci v letošním roce.

Těšíme se na společný golf v roce 2017.

Za pořádající agenturu přeje úspěšný start do nové golfové sezóny

Za pořadatele se na Vás těší

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.