Pozvánka na turnaj v Dýšině

Pozvánka na turnaj v Dýšině

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

ve středu 25. června pokračuje třetím turnajem letošní, již 5. ročník naší Vaší Motorsport golf tour 2014 a my bychom Vás tímto rádi pozvali na Dýšinu.

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu do pátku 20.6., jeho složení pak stačí poslat v pondělí 23.6. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 20.6.

Program turnaje najdete v přiložené pozvánce včetně emailu pro potvrzení účasti.

Stejně jako při prvních dvou turnajích hrajeme vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkovištěJ. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude s tímto míčkem připravena soutěž (put). Vítěz soutěže získá zajímavou cenu. Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal, která se stará o zvelebování dětských oddělení v nemocnicích. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Pro vítěze letošních turnajů jsou opět připraveny trofeje z Vamberecké krajky a mnoho jiných cen od firem Sonax, Tonak, DAF, AMJ, Subaru a dalších.

Novinkou letošní tour je zapůjčení osobního vozu Volvo na víkend pro vítěze každého turnaje, prezentace výborných vín od firmy K2t s dárkem pro vítěze a další zajímavosti a překvapení.

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny Vás tedy čekáme za dva týdny západních Čechách, na mistrovském hřišti, při skvělém cateringu, to vše jistě za pěkného počasí.

Za pořadatele se na Vás těší

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.
Zlatnická 158
252 41 Zlatníky
+420602216216
petrkacirek@volny.cz
www.sportm3.cz
www.duckracing.cz
www.caseliner.eu