První turnaj Motorsport golf tour 2012

První turnaj Motorsport golf tour 2012

Vážení přátelé golfu a motorsportu, 

dovolujeme si Vás pozvat na 1. turnaj 3. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2012, který se koná v úterý 15. května 2012 na hřišti Mstětice u Prahy. 

Pro letošní rok jsme připravili 2 změny. Všechny letošní turnaje již nebudou startovány postupně, nýbrž canon startem. Odpadne tedy ranní stres a spěch, v klidu se společně nasnídáme, zahájíme turnaj a odpoledne si užijeme vyhlášení a vychutnáme raut. Druhá změna se týká registrace. Při vjezdu do golfového areálu Vás přivítá hosteska, která Vám předá uvítací tašku a poznamená si Vás v seznamu hráčů. Na recepci golfového klubu stačí už pak jen při rychlé registraci vyzvednout hrací kartu a žeton na driving. Pro Vás to znamená, že už nemusíte zpět na parkoviště s taškou, pro nás, že budeme vědět kdo bloudí či zaspalJ. 

Také v letošním roce zařazujeme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chipping nebo putting). Míček zůstává majetkem hráče a vítěz soutěže získá velmi zajímavou cenu. Při vyhlášení výsledků bude následně zástupci charitativní organizace předán šek na částku utrženou prodejem míčků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v letošním prvním turnaji do pátku 11.5., jeho složení pak stačí poslat v pondělí 14.5. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 11.5. Losování jamek pro canon start proběhne při zahájení turnaje. 

S přáním úspěšného zahájení letošní golfové sezóny se na Vás těšíme za 14 dní ve Mstěticích, čeká nás kvalitně připravené hřiště, skvělý catering a mnoho zajímavých cen od našich partnerů. 

Za pořadatele Vás zdraví 

Petr Kačírek
Sport M3
a
Milan Novák
Golf Academy Mstětice