První turnaj Motorsport golf tour 2013

První turnaj Motorsport golf tour 2013

Vážení přátelé golfu a motorsportu, 

dovolujeme si Vás pozvat na 1. turnaj 4. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2013, který se koná v úterý 14. května 2013 na hřišti v Mladé Boleslavi. (pozvánka ke stažení). 

Stejně jako v loňském roce, tak i letos budou všechny letošní turnaje zahájeny canon startem, odpadne tedy ranní stres a spěch. V klidu se společně nasnídáme, zahájíme turnaj, vylosujeme rozdělení flightů na jamky a odpoledne si užijeme vyhlášení a vychutnáme raut. Při vjezdu do golfového areálu Vás přivítá hosteska, která Vám předá uvítací tašku a poznamená si Vás v seznamu hráčů. Pro Vás to znamená, že už nemusíte zpět na parkoviště s taškou, pro nás, že budeme vědět kdo bloudí či zaspal :). Na recepci golfového klubu stačí už pak jen při rychlé registraci vyzvednout hrací kartu a žeton na driving. 

Také v letošním roce zařazujeme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chipping nebo putting). Míček zůstává majetkem hráče a vítěz soutěže získá velmi zajímavou cenu. Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal, která se stará o zkrášlování dětských oddělení v nemocnicích. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

Pro vítěze letošních turnajů je opět připraveno mnoho pěkných cen, např. od firem Sonax, Tonak, Vamberecké krajky, Pirelli, Subaru, Lázně Bohdaneč a dalších. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v letošním prvním turnaji do pátku 10.5., jeho složení pak stačí poslat v pondělí 14.5 dopoledne. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 10.5.2013. 

S přáním úspěšného zahájení letošní golfové sezóny Vás tedy čekáme za 14 dní v Mladé Boleslavi, na kvalitně připraveném hřišti, při skvělém cateringu a snad i pěkném počasí.