Pátý turnaj Motorsport golf tour 2012

Pátý turnaj Motorsport golf tour 2012

Vážení přátelé golfu a motorsportu, 

dovolujeme si Vás pozvat na 5. turnaj 3. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2012, který se koná ve středu 26. září 2012 na hřišti Mladé Buky v Krkonoších

Stejně jako na předchozích turnajích, tak i zde proběhne společné zahájení a canon start. Při vjezdu do golfového areálu Vás opět přivítá hosteska, která Vám předá uvítací tašku a poznamená si Vás v seznamu hráčů. Na recepci golfového klubu stačí už pak jen při rychlé registraci vyzvednout hrací kartu a žeton na driving. 

Také na Mladých Bukách zařadíme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena vložená soutěž. Vítěz soutěže získá zážitkovou adrenalinovou cenu, a sice svezení na horkém sedadle spolujezdce v závodním rallyovém voze Subaru Impreza. Při vyhlášení výsledků bude následně zástupci nadace Archa Chantal předán šek na částku, utrženou prodejem míčků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v turnaji do pátku 21.9., jeho složení pak stačí poslat do pondělí večer 24.9. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 21.9. Losování jamek pro canon start proběhne před zahájením turnaje. 

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny Vás tedy rádi uvítáme za 14 dní v Krkonoších, čeká nás hezké hřiště s pohledem na Sněžku, skvělý catering a mnoho zajímavých cen od našich partnerů. 

Po vyhlášení výsledků tohoto turnaje proběhne následně vyhlášení celé letošní Motorsport golftour 2012. 

Pro ty z Vás, kteří by chtěli na Mladé Buky přijet o den dříve, tedy 25.9., je možné rezervovat ubytování v místním, opravdu pěkném hotelu. Prosíme Vás však v tomto případě potvrdit tento požadavek do pondělí 17.9. 

Za pořadatele Motorsport golf tour 2012 se na Vás těší 

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.