Třetí turnaj Motorsport golf tour 2012

Třetí turnaj Motorsport golf tour 2012

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

dovolujeme si Vás pozvat na 3. turnaj 3. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2012, který se koná v úterý 3. července 2012 na hřišti v Mladé Boleslavi. 

Máme za sebou dva turnaje, přičemž ten druhý v Telči se stal opravdu velkou zkouškou pro všechny hráče. Za celou dobu konání Motorsport golf tour jsme nezažili tak špatné a chladné počasí, o to více nás těší, že všichni hráči turnaj dohráli až do konce a nikdo nevzdal. Všem patří poděkování za bojovnost a věříme, že v Boleslavi nám to počasí vynahradí. 

Stejně jako na předchozích turnajích, tak i zde proběhne společné zahájení a canon start. Při vjezdu do golfového areálu Vás opět přivítá hosteska, která Vám předá uvítací tašku a poznamená si Vás v seznamu hráčů. Na recepci golfového klubu stačí už pak jen při rychlé registraci vyzvednout hrací kartu a žeton na driving. 

Také v Boleslavi zařadíme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chipping nebo putting). Vítěz soutěže získá zážitkovou adrenalinovou cenu, a sice svezení na horkém sedadle spolujezdce v závodním rallyovém voze Subaru Impreza. Při vyhlášení výsledků bude následně zástupci charitativní organizace předán šek na částku utrženou prodejem míčků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

V pozvánce a tedy i v kalendáři turnajů si určitě všimnete malé změny. Poslední turnaj v září jsme ze Mstětic přesunuli na hřiště Mladé Buky v Krkonoších, a navíc z úterka na středu. Poznamenejte si tedy prosím nový termín závěrečného turnaje do svých diářů, a sice středa 26.9. Mladé Buky. Toto hřiště Vás jistě zaujme luxusním zázemím, zajímavými členitými jamkami a krásným přírodním prostředím Krkonoš. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v turnaji do pátku 29.6., jeho složení pak stačí poslat do pondělního dopoledne 2.7. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 29.6. Losování jamek pro canon start proběhne před zahájením turnaje. 

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny se na Vás tedy rádi uvítáme za 14 dní v Mladé Boleslavi, čeká nás přátelské hřiště, skvělý catering a mnoho zajímavých cen od našich partnerů. 

Za pořadatele Motorsport golf tour 2012 se na Vás těší 

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.