Vážení přátelé golfu a motorsportu,

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

po sněhové vánici ve Mstěticích náš určitě čeká lepší počasí při druhém turnaji 7. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2016 v šilhéřovicích v úterý 17.5.2016.

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v turnaji do pátku 13.5., jeho složení pak stačí poslat do neděle 15.5. večer. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 13.5.

Také při tomto turnaji pořádáme vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkovištěJ. Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Stejně jako při prvním letošním turnaji na Vás čeká mnoho zajímavých cen a prezentací od našich partnerů včetně ochutnávek, zapůjčení auta na víkend apod. Všechny naše partnery můžete vidět na přiložené pozvánce.

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny Vás tedy čekáme za pár dní při premiéře naší tour na tomto krásném hřišti, při skvělém cateringu, to vše jistě, jak již bylo zmíněno, za pěkného počasí.

Za pořadatele se na Vás těší

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.
Zlatnická 158
252 41 Zlatníky
+420602216216
petrkacirek@volny.cz
www.sportm3.cz
www.duckracing.cz
www.caseliner.eu
www.panamericanarally.cz