Vítěze Motorsport golf tour 2014 již známe

Vítěze Motorsport golf tour 2014 již známe

V posledním záříjovém týdnu se na krásném a emočně náročném hřišti na Slapech konal poslední z pěti turnajů Motorsport golf tour 2014. Počasí bylo stejně jako na všech ostatních turnajích během roku téměř bez chybičky, takže hráči nemuseli bojovat s pláštěnkami, deštníky a mokrými holemi, ale mohli se naplno věnovat hře. Vítězem se stejně jako v předchozím ročníku tour mohl stát kterýkoliv hráč z první pětice průběžného pořadí neboť ještě nebylo před tímto turnajem v žádné z kategorií rozhodnuto o vítězi neboť se do celkového součtu stablefordových bodů za pět turnajů do celkového výsledku počítají jen tři nejlepší výsledky. Po skončení hry se kromě výsledků tohoto turnaje vyhlašovalo i celkové pořadí MS golf tour 2014, takže vyhlašovaných pohárů, cen a potlesků bylo požehnaně.

Celkovými vítězi v jednotlivých kategoriích se stali Michal Wildt (0-18,0), Jiří šubotník (18,1-36) a Rastislav Renko (37-54). Jiří šubotník se stal i absolutním vítězem s nejvyšším počtem 153 bodů a současně tak pátým historickým vítězem naší Motorsport golf tour.
Gratulujeme!

Celkem se v tour představilo rovných 155 hráčů z celé republiky, předalo se přes 70 pohárů a mnoho dalších skvělých cen od našich partnerů. Během listopadu až prosince se dostane všem účastníkům do ruky kniha o 5. ročníku MS golf tour se všemi výsledky, fotografiemi, komentáři apod. Tímto děkujeme všem hráčům za skvělé sportovní výkony a hru v duchu fair-play. Zvláštní poděkování samozřejmě patří všem našim partnerům, jejichž jména a loga jsou umístěna na stránkách Motorsport S golf tour. Bez jejich podpory bychom nemohli uspořádat kvalitní turnaje. Radost z letošní Motorsport golf tour nám všem společně přináší i podpora Nadace Archa Chantal.

V současné době již se již připravuje a plánuje šestý ročník tour, ve které opět chystáme nová překvapení.

Těšíme se tedy na setkání s Vámi hráči i s našimi partnery na jaře příštího roku a přejeme úspěšnou indoorovou přípravu.