Pirelli Motorsport Golf Tour 2020

Pirelli Motorsport Golf Tour 2020

Listopadové turnaje ve Spojených arabských emirátech zakončily už jedenáctý ročník Pirelli Motorsport Golf Tour. Vítězství si odnesli Michal Čížek a Michal Kašpárek.

Golfová Tour, kterou pořádá Autoklub Duck Racing pod vedením Petra Kačírka, odstartovala jako každý rok v Golfu Clubu ve Mstěticích a tradiční byl i závěr, který se odehrál za krásného slunečného počasí v exotických Emirátech.

„Ve Mstěticích jsme odehráli vůbec první turnaj naší Tour, a tak se sem pravidelně vracíme. Prostředí je zde nádherné s kvalitním osmnáctijamkovým hřištěm. Ve špičkových domácích golfových resortech jsme pak absolvovali i zbývající turnaje v České republice. Na závěr jsme tradičně zavítali do Spojených arabských emirátů, aby si hráči ještě užili krásného slunečného počasí a výborných terénů, které se zde nabízejí. První turnaj byl na programu v emirátu Ajmán na hřišti Al Zorah, kde podal nejlepší výkon Michal Čížek, druhý se uskutečnil na Towers Links v emirátu Ras Al Khaimah, kde se dařilo Michalu Kašpárkovi. Jsem rád, že naše Tour, jejímž generálním partnerem je přední světový výrobce pneumatik Pirelli, se opět vydařila a těším se na příští ročník“, řekl Petr Kačírek.

Text: Karel Malina
Foto: Autoklub Duck Racing