Pozvánka na třetí turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Pozvánka na třetí turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Vážení přátelé, partneři, kamarádi,

příští středu 14.července pokračuje na Kunětické Hoře třetím turnajem XII. ročník Pirelli Motorsport Golf Tour 2021. Dovolujeme si Vás pozvat a těšíme se na setkání s vámi po propršené Dýšině i Čeladné zcela jistě při letním počasí. Věříme, že tentokrát nám počasí bude přát a vše proběhne bez komplikací.

Stejně jako na Čeladné se turnaj odehraje bez jakýchkoliv omezení a vše bude probíhat naprosto standartně. Tedy zahájení, canon hra, vyhlášení i catering budou organizovány tak jak jsme zvyklý z minulých let.

Vrátili jsme také zpět do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště :-). Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Všechny naše partnery a další pozvané hráče prosíme o potvrzení flightu resp. účasti v letošním třetím turnaji do pondělí 12. července.

Časový program turnaje:
8:00 - 9:30 registrace hráčů, snídaně
9:30 zahájení turnaje
9:45 rozchod na jamky
10:00 - 15:00 golfová hra
16:00 vyhlášení výsledků
15:00 - 17:00 raut

Děkuji Vám všem za spolupráci a těším se na společný golf příští středu na Kuňce.

Hezký den :-)