Pozvánka na třetí turnaj Sev.en Commodities Golf Tour

Pozvánka na třetí turnaj Sev.en Commodities Golf Tour

Vážení přátelé, partneři, kamarádi,

příští středu 21. června pokračuje na hřišti Greens Gate - Dýšina třetím turnajem XIV. ročník Sev.en Commodities Golf Tour 2023. Dovolujeme si Vás tímto pozvat a těšíme se na setkání s vámi.

Formát turnaje zůstává stejný jako v minulých letech, hrajeme od 10,00 hodin canon na STB body ve dvou hcp kategoriích: 0-18, 18,1-36. Na hřišti na vás čeká bohaté občerstvení a po hře raut během vyhlášení výsledků.

Také letos bude při turnajích v programu vložená soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště :-). Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Program turnaje najdete v přiložené pozvánce.

Všechny naše partnery a další pozvané hráče prosíme o potvrzení flightu resp. účasti v letošním prvním turnaji do pondělí 19. června 2023 spolu ze zasláním jmen a registračního čísla hráčů.

Děkuji Vám a těším se na další letošní společný golf.

Petr Kačírek
Duck Racing Autoklub v AČR