Závěr české golfové sezóny – Sev.en Commodities Golf

Závěr české golfové sezóny – Sev.en Commodities Golf


Vážení přátelé, partneři, kamarádi,

příští týden zakončíme českou část XIV. ročníku Sev.en Commodities Golf Tour 2023. Tímto Vás zveme ve středu 27. září na poslední letošní český turnaj na hřiště Black Bridge - Černý Most.

Na konci vyhlášení tohoto turnaje zároveň vyhlásíme i celkové výsledky tour a jako každý rok přijde předat ceny a poděkovat vám za celoroční příspěvky do Nadace Archa její zakladatelka Chantal Poullain, protože také letos je při turnajích v programu vložená soutěž pro „dobrou věc“. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště :-). Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Ve spolupráci s Nadací Archa Chantal jsme pro Vás připravili na poslední turnaj naprosto ojedinělou akci v podobě aukce několika velkoformátových originálních fotografií, které byly nebo jsou součástí každoročního charitativního kalendáře Proměny. Fotografie, které budou v aukci nabídnuty, bude dražit osobně Chantal Poullain a výtěžek z této aukce půjde tak jako vždy na projekty nadace v českých nemocnicích. Fotografie, které vybrala Chantal do aukce, jste si mohli prohlédnout při turnaji v Poděbradech.

Všechny naše partnery a další pozvané hráče prosíme o potvrzení flightu resp. účasti v letošním pátém turnaji do pondělí 25. září 2023 spolu ze zasláním jmen a registračního čísla hráčů.

Během turnaje bych s vámi také rád projednal vaši případnou účast na listopadovém pokračování letošní tour v UAE. Všechny informace o těchto turnajích obdržíte do konce tohoto týdne.

Děkuji Vám a těším se na další letošní společný golf.

Petr Kačírek
Duck Racing Autoklub v AČR