Článek o Pirelli Motorsport Golf Tour 2022

Článek o Pirelli Motorsport Golf Tour 2022

V pořadí už 13. ročník Pirelli Motorsport golf tour se skládal v roce 2022 ze šesti turnajů v České republice, které se konaly na známých hřištích z minulých ročníků, tedy Mstětice, Dýšina, Čeladná, Kunětická Hora, Pyšely a Černý Most, a finálového dvoukolového turnaje ve Spojených arabských emirátech na hřišti Al Hamra golf club.

Hrálo se ve třech hráčských kategoriích podle handicapu a k tomu probíhalo několik vložených soutěží. Celkem se letošního ročníku naší oblíbené golfové tour zúčastnilo 186 hráčů, na každém turnaji bojovalo s jamkami průměrně 80 golfistů. Po každém turnaji následovala velká společenská akce s rautem a slavnostním vyhlášením výsledků. Nejúspěšnějším hráčem mistrovské kategorie 0–18 se stal Jaromír Knýbel. V kategorii 18,1–30 zvítězil Zdeněk Vacl, v kategorii začínajících golfistů 30,1–54 Marie Stoklasová.

V listopadovém dvoukolovém turnaji ve Spojených arabských emirátech byl nejlepším hráčem Jindra Fousek před Janem Šaravcem Pirelli Motorsport golf tour a Radkem Hanákem. Tímto závěrečným turnajem letošní tour si všichni hráči prodloužili golfovou sezónu a zároveň si skvěle užili v mimo turnajových dnech teplého počasí a moře se svými blízkými.

Všichni úspěšní hráči si odnesli z každého klání zajímavé a hodnotné ceny od našich partnerů, kteří se zde jako obchodní partneři celé tour prezentovali a zároveň podíleli na jejím finančním zajištění. Velmi si vážíme naší společné dlouholeté spolupráce a věříme, že i jim přinesla kýžený efekt v podobě nových kontaktů a obchodních příležitostí. Každý turnaj jsme také mysleli na dobrou věc a výtěžek z prodaných míčků s logem Archa Chantal jsme věnovali prostřednictvím této nadace na dětská oddělení v nemocnicích. Právě skončený 13. ročník ukázal úspěšnost a oblíbenost naší tour, jak mezi hráči, tak i partnery, kterých každým rokem přibývá.

Originál článku ke stažení ZDE.