Druhý turnaj Motorsport golf tour 2012

Druhý turnaj Motorsport golf tour 2012

Vážení přátelé golfu a motorsportu, 

dovolujeme si Vás pozvat na 2. turnaj 3. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2012, který se koná v úterý 5. června 2012 na hřišti v Telči. 

Stejně jako při prvním turnaji ve Mstěticich, tak i zde proběhne společné zahájení a canon start. Při vjezdu do golfového areálu Vás opět přivítá hosteska, která Vám předá uvítací tašku a poznamená si Vás v seznamu hráčů. Na recepci golfového klubu stačí už pak jen při rychlé registraci vyzvednout hrací kartu a žeton na driving. 

V krásném areálu šiškova mlýna jsme rezervovali několik pokojů pro ty z Vás, kteří by chtěli přijet již v pondělí. Váš případný zájem o ubytování bychom však potřebovali potvrdit co nejdříve, neboť pokojů je omezený počet. 

Také v Telči zařazujeme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Tentokrát pro dětský domov v Telči. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky. Cena míčku je 200,-Kč. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chipping nebo putting). Vítěz soutěže získá zážitkovou adrenalinovou cenu, a sice svezení na horkém sedadle spolujezdce v závodním rallyovém voze Subaru Impreza. Při vyhlášení výsledků bude následně zástupci dětského domova předán šek na částku utrženou prodejem míčků. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v turnaji do pátku 1.6., jeho složení pak stačí poslat do pondělního dopoledne 4.6. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 1.6. Losování jamek pro canon start proběhne při zahájení turnaje. 

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny se na Vás těšíme za 14 dní v Telči, čeká nás kvalitně připravené hřiště, skvělý catering a mnoho zajímavých cen od našich partnerů. 

Za pořadatele Motorsport golf tour 2012 Vás zdraví 

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.