Motorsport golf Tour 2014 se blíží

Motorsport golf Tour 2014 se blíží

Vážení přátelé,

končí čas zimního spánku a pomalu začíná nová golfová sezóna. Také v letošním roce jsme pro Vás, naše milé partnery a přátele, připravili Motorsport golf tour 2014, v pořadí již 5. ročník. Letošní novinkou je rozšíření počtu turnajů na celkových 6 jednodenních turnajů na krásných golfových hřištích v ČR. Letošní ročník začíná v prvním turnajem již dubnu a končí posledním turnajem v září, tedy každý měsíc nás splečně čeká jeden golfový turnaj.

Formát turnajů zůstává stejný, tedy od 8 hodin snídaně, od 10 canon start, po hře vložená soutěž pro charitu, vyhlášení výsledků a raut. Připravili jsme pro Vás několik novinek v podobě zajímavých prezentací či nových cen, takže věříme, že se Vám bude letošní Motorsport golf tour 2014 opravdu líbit.

Níže uvádíme kalendář letošních turnajů, aby si mohl každý tyto dny v dostatečném předstihu rezervovat pro "obchodní jednání",:

15.04. Mstětice
21.05. Olomouc
25.06. Dýšina
23.07. Mladá Boleslav
13.08. Telč
24.09. Slapy

Během měsíce března bychom se rovněž rádi setkali se všemi našimi partnery, pro které máme připravenou ucelenou dokumentaci z loňského ročníku Motorsport golf tour 2013.

Těšíme se na společný golf v roce 2014!

za pořádající agenturu přeje úspěšný start do sezóny
Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.