Nová sezóna 2018 je za dveřmi

Nová sezóna 2018 je za dveřmi

Vážení přátelé, partneři, golfisté,

je polovina února  a pomalu bude začínat nová golfová sezóna v Česku. Můžeme s radostí oznámit, že také v letošním roce jsme pro Vás připravili v pořadí již 9. ročník naší/vaší golfové tour. Největší novinkou je získání nového generálního partnera celé tour a s ní je spojená i změna na pozici promotéra golfových turnajů. Tím partnerem se stal světoznámý výrobce pneumatik, společnost Pirelli, resp. její české zastoupení. Spojení Pirelli a Motorsport golf tour je možné díky dlouhodobé spolupráci této tradiční italské značky se závodním týmem Duck Racing, který dlouhá léta používá a propaguje pneumatiky Pirelli na všech svých vozech při závodech doma i v zahraničí. Duck Racing proto pro letošní rok odkoupil práva na pořádání golfové tour a stal se jejím promotérem. Oficiální letošní název tour je ,,Pirelli Motorsport Golf Tour 2018,,.

Stejně jako v loňském roce se tour skládá ze 6-ti turnajů rozvržených do šesti měsíců od dubna do září a dva doplňkové turnaje ve Spojených Arabských Emirátech. Formát turnajů zůstává stejný, tedy v 8 hodin snídaně, v  10 canon start, po hře vložená soutěž pro charitu, vyhlášení výsledků a raut. Připravili jsme pro Vás několik novinek, takže věříme, že se Vám bude letošní Pirelli Motorsport Golf Tour líbit.           

Níže najdete již potvrzený kalendář  pěti turnajů, aby si mohl každý tyto dny v dostatečném předstihu rezervovat pro ,,obchodní jednání,,.J Termín a místo pro třetí turnaj v červnu na některém z moravských hřišť je ještě v jednání, bude znám co nejdříve.

 

Závěrečné turnaje v UAE se nebudou započítávat do celkových výsledků PMSGT 2018, informace o organizaci těchto turnajů obdržíte během sezóny.

 

17.04. Mstětice

23.05. Mladá Boleslav

00.06. (přesné místo a datum bude doplněno)

24.07. Dýšina

07.08. Panorama Kácov

18.09. Černý Most 

00.11. Al Hamra golf club, Tower Links golf (UAE) (přesné datum bude doplněno)

V nejbližších dnech bychom se s Vámi, našimi partnery, rádi potkali a předali Vám jako poděkování za loňskou účast v naší tour zajímavou a profesionálně zpracovanou dokumentaci a zároveň bychom s Vámi rádi probrali případnou spolupráci v letošním roce.

Těšíme se na společný golf v roce 2018.

Za pořadatele přeje úspěšný start do nové golfové sezóny

Petr Kačírek