Pozvánka na čtvrtý (třetí) turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Pozvánka na čtvrtý (třetí) turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Vážení přátelé, partneři, kamarádi,

příští úterý 3. srpna pokračuje na Pyšelých třetím turnajem XII. ročník Pirelli Motorsport Golf Tour 2021. Měl to být sice čtvrtý turnaj, ale nepříznivé počasí nám nedovolilo odehrát turnaj na Kunětické Hoře před dvěma týdny. Dovolujeme si Vás tedy pozvat do Pyšel a těšíme se na setkání s vámi snad při krásném letním počasí konečně.

Zároveň vám chceme oznámit, že náhradní termín pro neuskutečněný turnaj na Kunětické Hoře byl domluven na úterý 7.září, což ale znamená, že turnaj ve Mstěticích, který měl být 8.září, je prozatím zrušen a buď se uskuteční v říjnu anebo bude nahrazen dalším turnajem v UAE v listopadu na závěr letošní tour.

Také v Pyšelých si zahrajeme vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkovištěJ. Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Všechny naše partnery a další pozvané hráče prosíme o potvrzení flightu resp. účasti v letošním třetím turnaji do neděle 1.srpna.

Děkuji Vám všem za spolupráci a těším se na společný golf příští úterý v Pyšelých.

Petr Kačírek
Duck Racing Autoklub v AČR