Pozvánka na třetí turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Pozvánka na třetí turnaj Pirelli Motorsport Golf Tour

Vážení přátelé, partneři, kamarádi,

příští středu 15. června pokračuje na Čeladné - Old course třetím turnajem XIII. ročník Pirelli Motorsport Golf Tour 2022. Dovolujeme si Vás tímto pozvat a těšíme se na setkání s vámi.

Formát turnaje zůstává stejný jako v minulých letech, hrajeme od 10:00 hodin canon na STB body ve třech hcp kategoriích: 0-18, 18,1-30, 30,1-54. Na hřišti na vás čeká bohaté občerstvení a po hře raut během vyhlášení výsledků.

Také letos je při turnajích v programu vložená soutěž pro „dobrou věc“. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště :-). Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Všechny naše partnery a další pozvané hráče prosíme o potvrzení flightu resp. účasti v letošním druhém turnaji do pondělí 13. června 2022 spolu ze zasláním registračního čísla hráčů.

Děkuji Vám a těším se na společný golf.

Petr Kačírek