Pozvánka na 3. turnaj na Dýšině

Pozvánka na 3. turnaj na Dýšině

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

po skvělém turnaji na Penati nás čeká, věřím, ze neméně úspěšný, turnaj na Dýšině. Zveme Vás tímto na 3. turnaj letošní Motorsport golf tour 2015, který se koná na těžkém, ale kvalitním hřišti v úterý 9.6.

Žádáme Vás o potvrzení flightů a jmen hráčů do pátku 5.6.

Zároveň Vás prosím při potvrzování účasti na můj email opravdu uvést jména a reg. čísla všech hráčů. Kontakt a program turnaje je na pozvánce v příloze. (pozvánka ke stažení)

Pokud zvete jako partneři své kamarády nebo obchodní partnery, přepošlete jim prosím tuto pozvánku, aby měli všichni možnost se seznámit s naší tour, s časovým programem, vloženými soutěžemi atd.

Také na Dýšině hrajeme vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkovištěJ. Míček si každý schová do bagu a po skončení turnaje bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal, která se stará o zařizování dětských oddělení v nemocnicích. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Stejně jako na minulých turnajích na Vás čeká mnoho zajímavých cen a prezentací od našich partnerů včetně ochutnávek, zapůjčení auta na víkend apod. Všechny naše partnery můžete vidět na přiložené pozvánce.

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny se tedy na Vás těšíme za necelé 2 týdny při společném golfu, na velmi oblíbeném hřišti, při skvělém místním cateringu, to vše jistě za pěkného počasí.

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.
Zlatnická 158
252 41 Zlatníky
+420602216216
petrkacirek@volny.cz
www.sportm3.cz
www.duckracing.cz
www.caseliner.eu
www.panamericanarally.cz