Pozvánka na turnaj ve Slapech

Pozvánka na turnaj ve Slapech

Vážení přátelé golfu a motorsportu,

ve středu 24. září končí šestým turnajem letošní, již 5. ročník naší Vaší Motorsport golf tour 2014 a my bychom Vás tímto rádi pozvali na Slapy.(pozvánka ke stažení)

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu do pátku 19.9., jeho složení pak stačí poslat v pondělí 22.9. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do pátku 19.9.

Program turnaje najdete v přiložené pozvánce včetně emailu pro potvrzení účasti, prosím s Vaším jménem a reg. číslem.

Stejně jako při všech turnajích hrajeme vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkovištěJ. Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude s tímto míčkem připravena soutěž (chip). Vítěz soutěže získá zajímavou cenu. Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal, která se stará o zvelebování dětských oddělení v nemocnicích. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc.

Pro vítěze letošních turnajů jsou opět připraveny trofeje z Vamberecké krajky a mnoho jiných cen od firem Sonax, Tonak, DAF, AMJ, Subaru a dalších.

Novinkou letošní tour je zapůjčení osobního vozu Volvo na víkend pro vítěze každého turnaje, prezentace výborných vín od firmy K2t s dárkem pro vítěze, voucher na 10000,-Kč pro vítěze tour na nákup golfového vybavení zn. Honma a další zajímavosti a překvapení.

Jelikož je to poslední letošní turnaj, udělejte si prosím trochu více času v tento den, neboť po skončení hry a vyhlášení výsledků vyhlásíme i celkové pořadí a vítěze MSGT 2014.

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny Vás tedy čekáme za pár dní na Slapech v dobré formě, opět při skvělém cateringu, to vše jistě za pěkného počasí.

Za pořadatele se na Vás těší

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.
Zlatnická 158
252 41 Zlatníky
+420602216216
petrkacirek@volny.cz
www.sportm3.cz
www.duckracing.cz
www.caseliner.eu www.panamericanarally.cz