Pátý turnaj Motorsport golf tour 2013

Pátý turnaj Motorsport golf tour 2013

Vážení přátelé golfu a motorsportu, 

dovolujeme si Vás pozvat na 5. turnaj 4. ročníku naší Vaší Motorsport golf tour 2013, který se koná v pátek 27.září 2013 na hřišti Slapy. (pozvánka ke stažení). 

Stejně jako letošní čtyři turnaje, tak i tento bude zahájen canon startem, odpadne tedy ranní stres a spěch. V klidu se společně nasnídáme, zahájíme turnaj, vylosujeme rozdělení flightů na jamky a odpoledne si užijeme vyhlášení a vychutnáme raut. 

Také tentokrát zařazujeme do programu turnaje vloženou soutěž pro ,,dobrou věc,,. Při registraci před turnajem budou u hostesky připraveny k prodeji golfové míčky s logem nadace Archa Chantal. Cena míčku je 200,-Kč, proto si nezapomeňte tuto drobnou sumu vzít do kapsy cestou z parkoviště. J Míček si každý schová do bagu a po skončení 18-ti jamek bude pro všechny kdo zakoupili míček připravena soutěž (chip). Míček zůstává majetkem hráče a vítěz soutěže získá velmi zajímavou cenu. Získaná částka za prodej míčků bude následně předána při vyhlášení výsledků zástupci nadace Archa Chantal, která se stará o zkrášlování dětských oddělení v nemocnicích. Věříme, že se této dobročinné akce zúčastní všichni pozvaní hráči a společně tak přispějeme na dobrou věc. 

Pro vítěze letošních turnajů je opět připraveno mnoho pěkných cen od firem Sonax, Tonak, DAF, Vamberecké krajky, AMJ, Subaru, Allrisku a dalších. 

Zároveň po vyhlášení výsledků tohoto turnaje vyhlásíme i celkové výsledky letošní tour. 

Naše milé partnery a sponzory prosíme o potvrzení flightu v letošním pátém turnaji do pondělka 23.9., jeho složení pak stačí poslat do středy 25.9. večer. Ostatní pozvané hráče prosíme o potvrzení účasti do středy 25.9.2013. 

S přáním úspěšného pokračování letošní golfové sezóny Vás tedy čekáme příští týden na Slapech, na hezkém a technickém hřišti, při skvělém cateringu a snad i trochu příznivějším počasí. 

Doporučujeme přijet o den dříve a využít služeb místního hotelu šiškův mlýn. 

Za pořadatele se na Vás těší 

Petr Kačírek
Sport M3 s.r.o.
Zlatnická 158
252 41 Zlatníky
+420602216216
petrkacirek@volny.cz
www.sportm3.cz
www.duckracing.cz
www.caseliner.eu