Vítěze Motorsport golf tour 2010 již známe

Vítěze Motorsport golf tour 2010 již známe

V polovině září se konal poslední z pěti turnajů naší Vaší Motorsport golf tour 2010 na hřišti ve Mstěticích. Počasí bylo stejně jako na všech ostatních turnajích během roku absolutně dokonalé, takže hráči nemuseli bojovat s deštníky, pláštěnkami a mokrými holemi, ale mohli se naplno věnovat hře. Ve všech třech kategoriích nebylo ještě před tímto turnajem rozhodnuto o vítězi a mohl se jím tak stát kterýkoliv hráč z první pětice průběžného pořadí. Jen připomínáme, že do celkového součtu stablefordových bodů za pět turnajů se do celkového výsledku počítají jen tři nejlepší. Tzn., ten kdo se účastnil jen dvou turnajů, doplnil si třetí výsledek, kdo už odehrál tři nebo čtyři, mohl si dobrým výsledkem nahradit horší. Měl tedy určitou výhodu v možnosti zlepšení celkového bodového stavu. Po skončení hry se kromě výsledků tohoto turnaje vyhlašovalo i celkové pořadí MS golf tour 2010, takže vyhlašovaných, pohárů, cen a potlesků bylo požehnaně. 

Celkovými vítězi v jednotlivých kategoriích se stali Miloslav Souček (0-18,0), Petr Moravec (18,1-36) a Jiří Gurecký (37-54). Absolutním vítězem s nejvyšším počtem 118 bodů se pak stal Petr Moravec, který je tedy prvním historickým vítězem naší motorsporťácké golfové tour.
Gratulujeme! 

Celkem se v tour představilo přes 120 hráčů z celé republiky, předalo se přes 60 pohárů a mnoho dalších skvělých cen od našich partnerů. Během měsíce listopadu se dostane všem účastníkům do ruky kniha o 1. ročníku MS golf tour se všemi výsledky, fotografiemi, komentáři apod. Tímto děkujeme všem hráčům za skvělé sportovní výkony a hru v duchu fair-play. Zvláštní poděkování samozřejmě patří všem našim partnerům, jejichž jména a loga jsou umístěna na stránkách MS golf tour. Bez jejich podpory bychom nemohli uspořádat kvalitní turnaje. 

V současné době již se již připravuje a plánuje druhý ročník tour, ve kterém dojde k rozšíření o další turnaje a také chystáme malé překvapení v podobě výletu do zahraničí v rámci Motorsport golf tour 2011

Těšíme se tedy na setkání s Vámi hráči i s našimi partnery na jaře příštího roku a přejeme úspěšnou indoorovou přípravu.