Vítěze Motorsport golf tour 2013 již známe

Vítěze Motorsport golf tour 2013 již známe

V posledním záříjovém týdnu se na krásném a emočně náročném hřišti na Slapech konal poslední z pěti turnajů Motorsport golf tour 2013. Počasí bylo stejně jako na všech ostatních turnajích během roku naprosto dokonalé, takže hráči nemuseli bojovat s pláštěnkami, deštníky a mokrými holemi, ale mohli se naplno věnovat hře. Stejně jako v předchozí ročních ještě nebylo před tímto turnajem v žádné z kategorií rozhodnuto o vítězi neboť se do celkového součtu stablefordových bodů za pět turnajů do celkového výsledku počítají jen tři nejlepší výsledky, tzn., že ten kdo se účastnil jen dvou turnajů, doplnil si třetí výsledek, kdo už odehrál tři nebo čtyři, mohl si dobrým výsledkem nahradit některý z horších a měl tak určitou výhodu v možnosti zlepšení celkového bodového stavu. Vítězem se tak stejně jako v předchozím ročníku tour mohl stát kterýkoliv hráč z první pětice průběžného pořadí. Po skončení hry se kromě výsledků tohoto turnaje vyhlašovalo i celkové pořadí MS golf tour 2013, takže vyhlašovaných pohárů, cen a potlesků bylo požehnaně.

Celkovými vítězi v jednotlivých kategoriích se stali Kverková Michaela (0-18,0), Menšík Karel (18,1-36) a Žerebjatjev Andrej (37-54), který se stal i absolutním vítězem s nejvyšším počtem 137 bodů a současně tak čtvrtým historickým vítězem naší Motorsport golf tour.
Gratulujeme!

Celkem se v tour představilo rovných 155 hráčů z celé republiky, předalo se přes 70 pohárů a mnoho dalších skvělých cen od našich partnerů. Během měsíce listopadu se dostane všem účastníkům do ruky kniha o 4. ročníku MS golf tour se všemi výsledky, fotografiemi, komentáři apod. Tímto děkujeme všem hráčům za skvělé sportovní výkony a hru v duchu fair-play. Zvláštní poděkování samozřejmě patří všem našim partnerům, jejichž jména a loga jsou umístěna na stránkách Motorsport S golf tour. Bez jejich podpory bychom nemohli uspořádat kvalitní turnaje. Radost z letošní Motorsport golf tour nám všem společně přináší i podpora Nadace Archa Chantal.

V současné době již se již připravuje a plánuje pátý ročník tour, ve které opět chystáme nová překvapení.

Těšíme se tedy na setkání s Vámi hráči i s našimi partnery na jaře příštího roku a přejeme úspěšnou indoorovou přípravu.